Öncelikle bu aralar bu hata çoğaldı şuanda Adsense çok nadir onay veriyor güncelleme yapacağı için zorlaştırdı yıl başından sonra normale dönücektir büyük ihtimalle yinede site adresinizi özelden iletirseniz bi incelemek isterim hatanız var ise size iletirim
Hocam içeriklerinizi kontrol edin sayfalarinizi kontrol edin politika ihlali sayfasında bir şey yazmaz zaten. Red sebebine yazan politika sayfasında sartlari kontrol edin. Daha önce çok sık bu hata ile karşılaştım. Ya sayfalarda ya içerikte bir sorun oluyordu, yasaklı şeyler denk geliyordu. Komple yeniden içerik ve tasarım ile çoğu zaman onay aldı. Bazen hiç değişiklik yapmadan 3-4. Denemede onay aldı. Adsense kafasına göre takılıyor maalesef detaylı hata söylemiyor.
telif veya argo kelime kullanımı olabilir mi hocam pek anlamıyorum adnsenseden ama bi kontorl edin bence
Bugün bana da aynı red geldi. Sanırım site ile alakalı değil, yeni hesaplarda olan bir sorunmuş.
Domain yaşı daha bir kaç aylık siteyi yeni yaptım python ile adsense yeni dün gece onaya göndermiştim tekrar sabah mail gelmiş aktif oldu diye çok garip saçma ama ihç bir şey yapmadığım halde otomatik onaylandı.