fatihsengul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aranan Sektörler: haber veya medya
Domain Uzantıları: .com
Bütçe Aralığı: XX.XXX - XXX.XXX.
Kayıt Firması: Farketmez
İlan Bitiş Süresi: 30/11/2023
Ek Notlar: marka olabilecek potansiyelde veya marka olmuş domain arıyorum. tercihen marka patenti varsa daha iyi olur.
Site ismi ile fiyat teklifinizi PM atabilirsiniz yada profildeki whatsaptan iletebilirsiniz. Uygun görülen olursa geri dönüş yapılacaktır.
Şimdiden teşekkürler
Hocam pm attım ama posta kutunuz dolu mobilden yazmıştım boşa gitmesin yazdıklarım diye aşağıya kopyalıyorum..

Hocam merhaba marka domain arıyorsunuz. Satma ihtimalim zayıf ama teklif vermek isterseniz düşünebilirim de.

Marka patent tescili Haber Galerisi olarak 10 yıllığına aldım. Sonra devam edilecek.

habergalerisi.com

17 yaşında

Moz da 58
Ahrefs dr 50

3 milyon backlink almış
İçinde 35 bin tane telifli haber var, telifsiz 1 haber bile yok
Sitemden tanıtım yazısı satıyorum. Ama bir tane bile illegal işe bulaşmamış ve bulaşmayacaktır.
Yukarıda yazdığım değerler neredeyse hürriyet milliyet sözcüye yakın değerler.

Ben tek başıma amatörce işletiyorum. Profesyonel ellerde marka olmama şansı yok. Ben eski 31 yıllık muhasebeciyim beceremiyorum.

Tanıtım referanslarım üst düzeydir. Türkiyede çalışmadığım marka çok az. Hepsiburada, lizaypırlanta, bilet.com, aktifbank, saat&saat, roman, bilce, kızlarsoruyor, gknkargo, sephora, cimri ...

Mobilim aklımdan yazdım tamam referans listesi gerekirse tekrar verilir.

Aslında domain zaten markalaştı çalışmadığı yer yok ama patlatamıyorum. Sanırım bundan sonrasında taktik değiştirmek gerekiyordur ama o taktik ne maalesef bilmiyorum.