Hazır chatgptciler toplanmışken şunu merak ediyorum. Geçen bir makale alımı konusunda arkadaş yazıların yapay zekayla yazılmamasını, yazıldığı takdirde yapay zeka sorgulama araçlarıyla tespitini yapacağını ve şikayet konusu açacağını belirtmişti.
Şimdi normal bir kullanıcı ve piyasa yazılımlarıyla chatgpt içerikleri tespit edilebiliyorsa yazılım noktasında zirvede olan google yazılımcıları ve seo algoritması nasıl bu chatgpt içeriklerini tespit etmiyor veyahutta yazılara neden kopya içerik muamelesi yapmayıpta ödüllendiriyor?
Tespit edebilir diğer yandan içerik tarafında da ciddi anlamda güncelleme yapmalarının sebebi bu.
Bu içerikler kopya değil, kopya içerik ile AI tarafından üretilen içerik arasında fark var çünkü AI'ler kopya içerik yazmıyorlar.
Sohbet forumları değil, spesifik içeriğe sahip forumlar bilgi açısından daha çok değerli olacak çünkü kullanıcıların birebir deneyimlerine ancak oralardan ulaşılabilecek.
Spesifik forumlar hala daha güzel işler yapıyorlar hocam bence, özellikle tek bir alana yoğunlaşmış platformlar güzel ziyaretçilere ulaşabiliyorlar.
Diğer yandan ben AI'nin etkileşimi arttıracağını düşünmüyorum açıkçası.