Luwexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün bana da aynı red geldi. Sanırım site ile alakalı değil, yeni hesaplarda olan bir sorunmuş.
hesap ortalama 1 aylık 2x red yeni 14 + 14 = 28 eder işte Bende diyorum niye red veriyor demek bundanmış 45 gün daha bekleyelim bakalım o zaman her red geldiğinde tekrar istek atayım Ben geri ye işin saçma olanı hata şurada dese politika merkezinde hatamızı bilsek düzeltsek ama bunu anlamanın imkanı yok ki böyle ucu çok açık.

imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam içeriklerinizi kontrol edin sayfalarinizi kontrol edin politika ihlali sayfasında bir şey yazmaz zaten. Red sebebine yazan politika sayfasında sartlari kontrol edin. Daha önce çok sık bu hata ile karşılaştım. Ya sayfalarda ya içerikte bir sorun oluyordu, yasaklı şeyler denk geliyordu. Komple yeniden içerik ve tasarım ile çoğu zaman onay aldı. Bazen hiç değişiklik yapmadan 3-4. Denemede onay aldı. Adsense kafasına göre takılıyor maalesef detaylı hata söylemiyor.
Şu an var içinde index almış 300 den fazla içerik yeni girilenler var işin içinden çıkamam ki tek tek anca o zaman tekrar göndericem sanırım en mantıklı görünen o

Şeylerden olabilir mi şu gizlilik politikaları falan varya
Ben onları chatpgt ye yazdırmıştım anlamadığım işler diye ama içine adsense politikasını eklemiştim link olarak vs.

Bedirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu aralar bu hata çoğaldı şuanda Adsense çok nadir onay veriyor güncelleme yapacağı için zorlaştırdı yıl başından sonra normale dönücektir büyük ihtimalle yinede site adresinizi özelden iletirseniz bi incelemek isterim hatanız var ise size iletirim
büyük ihtimalle çünkü Ben ilk defa site yapmaya başladım daha önce hiç yapmamıştım djangoyla başladık öyle bir heyecan sonra bu olunca kaldı öyle patladı adsense yeni daha 1 aylık işte hesabım siteler de 45 günlük falan