Kazandığınız yada kazanmak istediğiniz parayı saatliğe böldüğünüz zaman işler çok değişiyor hayata bakış açınız değişiyor.
Mesela saatte 100₺ kazansanız ve 26 gün günde 10 saat çalışsanız, ayda 26.000 tl yapıyor.
Bu bahsettiğiniz pilavcı dönerci tarzı yerler için test edilebilir bir şey ve gerçekten etkileyici sonuçlar veriyor çünkü saatte 100 değil kimi zaman saatte 500-1000tl kazanabiliyorlar rahatlıkla şuan tavuk üstü pilav 150₺, saatte 3 sipariş alsa 450 tl, üstteki hesapla 117.000tl yapıyor ayda.

Webmaster için ise saate böleceğiz gene ama bu sefer uzun vadeli olarak, yani mesela haftada 1 iş almış olsun, o işten de iyi para almış olsun mesela 10.000tl almış olsun, 168 saat. 56 sını çıkıyorum uyku diye gerisini çıkmıyorum çünkü webmaster freelance olarak hesap ediyorum ben, istediği zaman açıp çalışabilir. 112, hadi 12'sini de çıkalım, saatte 100 TL yapıyor.
Bu adamın o işten 10.000tl üzeri alması lazım ki saatlik 100tlyi geçsin.
Ki forumda 50 tlye iş yapanlar olduğunu düşünürsek haftalık 10.000tl kazanmaları bile çok zor.

Dolayısıyla dönerci mönerci her türlü kazanıyor, ki dönerci istese bi kurye firmasına daha kayıt olarak örneğin yemeksepetinde hesap açarak saatlik 100~450₺lik olan kazancını 2-3e katlayabiliyor.
Ama webmaster için bu durum zor çünkü üretim hızı sabit, yani 10.000tl'lik iş alınca 2. işi almaya zaman kalmıyor. Ama pilavcının pilavı tabağa doldurması 30sn.

Dediğiniz gibi bahsedilen rakamlara ulaşan %2-5 arasıdır webmaster'da.
Zaten her binada 3-4 tane dükkanın frenchise'ın olmasının sebebi de bu bence, iyi kazandırıyor. Valla sermayem olsa bende bi pilavcı fln açmak isterdim. Özellikle pilavcı.