Merhaba iyi forumlar herkese.
Yakın zamanda
Facebook kategorisi için çok farklı düzenlemeler getireceğiz. Öncelikli amacımız ticaret hacmini olabildiğince arttırmak ve çok daha sağlıklı ticaret ortamı oluşturmak olacaktır.
Bu konuyla ilgili
değerli R10 üyelerimizden de öneri, istek ve işleyişle ilgili şikayetlerini almak istiyoruz.
Hep beraber ortak bir akılla çok daha iyi bir yerlere gelebiliriz. Bizler güzel değişiklikler düşündük fakat sizlerin de fikirleri çok önemli.
Kategori ile alakalı yapılmasını istediğiniz değişiklikler, taban fiyat önerisi, kalkmasını istediğiniz yasaklar vs. her konuda fikir belirtebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler
Yeni hesap taban fiyat sitesi olanlarda dahil taban 2.5 tl
Sayfalı 3.5 tl
Metot eğitimde serbest olsun
ancak bunun satışını yapacak kişilerin
en az 50 ticaret puanı ve bir anlaşmazlık konusunda minimum %50 iade garantisi sunsun kısacası önüne gelen eğitim metot satamasın.
Normalde eşikli için hala yasak olmalı derdim ancak piyasanın biraz canlanması için olabilir.
Eşikli tekrar serbest olabilir ancak satış tutarı taban fiyat eşiğin %30u olsun bunun altında örnek 10 dolarlık hesabı 3 dolar altında veremesinler.
Müşterinin memnun kalmadığı durumda %50 iade garantisi verilsin ki moderatörler de şikayet konularıyla vakit harcamasın.
Art niyetli müşteri illaki olabilir o zamanda satıcı bir daha o kişiyle ticaret yapmaz olur biter.2 tarafta zarar etmemesi açısından %50 anlaşmazlık garantisi dedim.
Eski hesap satışı taban fiyat 50 tl
Reklam erişimi geri eklenmiş 75-100 tl iyidir.
Kart ekli hesap satışı taban 15 20 ideal.
2Lİ bm 20
Tekli instagram vs farketmez 10 iyidir .
3lü bm 100 tl
Şu an aklıma gelenler bunlar.
Son olarak lütfen bu gruplaşma konusunda yine devam edenler olursa affetmeyin ki r10nun huzurunu kaçırmasınlar.Son kez vicdanlı davrandınız ama bence yeterli.Art niyetli kişileri gerçekten görmek istemiyoruz üyeler olarak coşkun beyin dediği gibi.Şu konuda bile beni çekemeyenler hemen polemiğe çeker beni diye yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım.
Bence forumdaki sanal kart satışı yasağı da kalkmalıdır.Sonuçta satan her riski kabul edip satıyor.R10 yönetimi için bir risk olacağını pek sanmam.
İyi çalışmalar.Konuya son mesjadır.