Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım sektörde çok tecrübeniz yok. Eğer sektörde tecrübeniz olsa idi 1k hitli İngilizce sitenin kaç ayda yapılacağını ve böyle bir çalışmanın ve sitenin değerinin ne kadar olduğunu bilirdiniz. Neyse bilmiyor olabilirsiniz. Size aşağıda değerinin ne kadar olduğunu ilettim incelersiniz. Ek olarak herhangi bir parayı küçük gördüğüm yok. Emek önemlidir benim için.

Hocam senin anlamadigin sey ya da yanlis dusundugun diyeyim daha da kibar olmak icin, bu konu hitli+kazancli+adsense onayli+ ingilizce site alma konusu degil. Benim maddi yardimim ve destegimle siteye editorluk yapacak biri araniyor, ki yine diyeyim 1k hitli site degil hedefimiz, gunluk 50-100 hit lik site.

Ben diyorum ki al kardesim, beton-demir-tugla, belediye felan izinleri de ben halledicem, iscilik senden ve sana 50k para, siz diyorsunuz ki, o evler 10 milyona satiliyor, o usta neden size 50k ya calissin?

Verginiz ornek site icin, Raptive a girmek icin aylik 100k pageview lazim. Raptive a girmis, son 12 ayda ortalama aylik $1500 kazanan sitesi olan varsa yazsin konusalim.