Ben böyle konuları pek düşünen bir insan değilim fakat bugün kendime bunu sordum aileniz veya kız arkadaşınız dışında arkadaş/abi/kardeş olarak sizin geleceğiniz için endişelenen, başarılı olmanızı isteyen düştüğünüzde kalktığınızda yanınızda olan birileri var mı?

Ben çevreme ve diğer insanlara hep açık sözlü olan birisi oldum hayatım boyunca, bu yüzden çevremdeki insanlar ya benimle iyi geçiniyordur ya da kötü, ya siyahlar ya beyaz gri yok çünkü sevmediğim hareket ve davranışları belirten birisiyim. Tabi ki bazı insanları sonradan tanıyabiliyoruz orası ayrı

Ben böyle bir soruyu kendime sorduğumda aklıma ailemden sonra en yakın iki arkadaşım ve r10 sayesinde tanıdığım hayatımın kritik noktasında büyük rolü olan @SEOmuhendisi; geliyor. Zaman ilerledikçe, yaş büyüdükçe ve sorumluluk arttıkça insanların sizden beklentisi daha çok artıyor ve eğer çabanıza rağmen karşılık veremiyorsanız o insanların size karşı tavrı değişebiliyor ve arkanızda olmuyorlar. Dostunuz var mı? Düşüncelerinizi yoruma bekliyorum