Merhaba herkese
Forumdan adsense ödemeleri olan hitli pinli bir websitesi aldım. Adsense dahil almıştım fakat adsense hesabında sorun oldu adsensesiz aldım geri. Şimdi siteyi wordpressi vs komple devraldım. Kendi adıma yeni bir adsense hesabı da açtım. Reklam kodunu siteye ekledik onay bekleme aşamasında görünüyor. Fakat reklamlar aldıgım arkadaşın adsense hesabında aktif kapatmadık. Diğer hesapta aktif olmasının benim onay almama bir engeli olur mu?
En doğrusu bu şekilde zaten
Bazı büyük sitelerin ads.txt dosyalarını inceledim birden fazla adsense hesap kodu bulunuyor, artık her kod için ayrı hesap mı kullanıyorlar bilmiyorum, onlar bu şekilde kullanabiliyorsa sizde sorunsuz yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Bir sitenin birden fazla hesapta olması, birden fazla hesabın reklamlarının sitede yayınlanmasında bir sakınca yok.
Fark ettiyseniz ad unit'lerde pub id ve ad unit id ler her zaman vardır. Bu tam olarak bunun için.
ads.txt 'ler de DIRECT olarak geçenler sitenin yayıncılarının kendirinin hesaplarıdır.
RESELLER olarak geçenler de partnerlerin hesaplarından gelen hesap numaralarıdır.