https://www.r10.net/yazilim-web-hizm...a-sablonu.html
" Açık arttırma sonlandıktan sonra
en geç 24 saat içerisinde ödeme bilgileri alıcıya gönderilmelidir. Ödeme bilgileri alıcıya gönderildikten sonra alıcı
en geç 48 saat içerisinde ödeme yapmalıdır. Ödeme süresinin uzatılması satıcının insiyatifindedir."
İhale 12.11.2023 tarihinde size kalmış mesaj atmışım Ödemenizi 16.11.2023 Tarihinde yapmışsınız. 4 Gün bekletmişsiniz.
Ödeme Attıktan sonra geçen süre 24 Saat Olmamış ben ise size cpanel bilgilerini ilettim natro müşteri numaranızı bekliyorum.
Ben sizi 4 Gün beklerken sizin 24 saat geçmeden konu açmanız oldukça ilginç

( Teslim etmem gereken süre 24 Saat)
Siz siz olun insanları beklemeyin 4 gün, - trade basıp geçin
Sizlere pazartesi diye bilgi vermiştim fakat bazı maddi sorunlarla karşılaştım ödeme yapmam gerekti o anlık karışıklıkla aklımdan çıktı. siz bana wp üzerinden ulaştığınız anda sizlere hızlı bir şekilde ödemeyi gönderdim. gönderdikten 2 dakika sonra offline oldunuz ve mesajlarım çift tık olmasına rağmen cevap vermediniz. ben de 4-5 saat bekledikten sonra konu açtım isminizi geçirmeden konu açtım fark ettiyseniz ilk defa bir ihaleye katıldığım için kuralları bilmiyordum öğrenmiş oldum. bu konuyu açmasam cpanel bilgilerini dahi iletmeyeceğinizden eminim. Neyse dediğim gibi kuralları bilmiyordum öğrenmiş oldum kolay gelsin 😊