Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben son 3 yıla kadar lenovo dışı cihaz almıyordum mesela. Yurt diyorsunuz, toz pislik doluyor içine. Ben sigara içtiğim odadaki cihazın içini açsam muhtemelen yeni yaşam formları ortaya çıkar. Otomobil ile bilgisayar kıyası hala mantıklı değil.

İşletim sistemindeki basit ayarlar ile dizüstü bilgisayarlar daha serin, daha performanslı çalışabilir. İllaki cihazlarınız arasında yazılımsal farklar vardı.

Hatta hiç duymadığınıza eminim, GTX ve RTX serisi ekran kartlarında undervolt yaparak (overclock değil bildiğiniz underclock) daha serin ekran kartına sahip olursunuz (FPS artışı ile birlikte)
Ağa sanırom 1997 yılında cebimde sony eriscon g628 önümde compaq pc vardı ekolay ixir ile kum oyunu oynuyordum 😁 teknolojiye yabancı değilim ama dediğim gibi aynı şeylerin olması onu kaliteli yapmaz. Misal GS oyuncuları daha üst düzey ama Fenerbahçe daha iyi organize oyun oynuyor çünkü uyum var. Konfor kaliteli başka birşey inan ki saygı duyarım sana sence haklısın ama bence öyle değil 😁 arada bir temizle pcyi yazık monster sıfr ömür boyu bakım hediyesi için bile alınılabilir