Oncelikle hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullanirsiniz insAllah. Kask olarak LS2 marka kask alabilirsin kullanisli ve ucretleride uygun ama daha iyisi dersen Scorpion markasi tercih edilir iki markadanda kask kullaniyorum ve memnunum. Motor zincirine gelince ben motoru zincirlemiyorum evimin kapali garaji var sehir icindede bulundugum yerde fazla hirsizlik olmuyor. Hirsiz bu islerin ehli kisi calacak oldumu her turlu engeli asar en guzeli takip cihazi takabilirsin. Geceleri kapali alana koy genelde geceleri calinma ihtimali yuksek. Ekipman olarak ben sadece korumali ceket kullaniyorum pantolon almadim ama alacagim ceket olarak amazondan aldim Borleni marka korumali guzel ceket iyi markalar ararsan cok pahali Dainese marka cok guzel ama ceket pantalon 50bini gecer. Ikinci elde bulabilirsin fiyati daha uygun olur ayakkabi olarak guvenlikli ayakkabi alabilirsin. En onemlisi kasksiz binme kaskinda kotu marka ucuz olanlari alma normal fiyatli biraz saglamini al
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah amin. Evet LS2 markayı çok öneren var. İlk etapta kask almalıyım sanırım. Sonrasında mont pantolon dizlik ve bot.