umutbayraktar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KISA ÖZET: Sizden ricam bana net çözüm olacak boşa masraf ettirmeyecek reçetesiz kesin çözüm ilaç veya dışarıda satılan uyku ilacımıdır, bayıltma ilacımıdır artık neyse ismini bilmiyorum öneri.

HİKAYEM: Herkese selamlar hayırlı geceler ve hayırlı sabahlar artık siz hangi taraftaysanız Ben normalde son 2 ayı saymaz isek uyku düzenini bozmayan birisiydim şayet son aylarda değişen iş tipim ve iş yükümden ötürü geceye kaymaya başladı zamanım. Doktora başvurdum, psikiyatri bölümüne başvurdum uyku düzeni için ilaç verdiler ancak hiç bir şekilde istediğim şekilde işe yaramadı ilacı içiyorum uykumu getirmiyor birde üstüne kalkarken ölüm oluyor uyutmuyor kalkınca kaldırtmıyor. Verilen ilaçları söylendiği süreçlerde söylediği dozda ve üstünde kullandım doktorumun. Farklı doktor denedim ancak hiç birinin ilacı işe yaramadı her gittiğimde üstüne basa basa içtikten en geç yarım saat sonra beni bayıltır gibi uyutsun dışarıdan temasla uyanamıyım diyorum tamam diyorlar ancak birşeye yaramıyor. Sizden ricam bana net çözüm olacak boşa masraf ettirmeyecek reçetesiz kesin çözüm ilaç veya dışarıda satılan uyku ilacımıdır, bayıltma ilacımıdır artık neyse ismini bilmiyorum öneri. İyi forumlar.
seroquel 25'lik kullan hocam işe yaramazsa hakkımda şikayet konusu açabilirsin