peaceriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden siteleri size versin adam önce işinizi detaylandırın beni ikna edin diyor zaten.
Editörlerin parasını kim verecek? Herkesin fiyatlandırması farklı. Ayrıca herkesin aynı kalitede yazıp yazamayacağı bile meçhul. Daha geçen gün bir yorumunuza rastgeldim "ben R10'da 5 yıldır düzgün editör bulamadım param zamanım boşa gitti." yazmıştınız. Şimdi siteleri bana verin editör tutalım diyorsunuz.
Kişi zaten bu işleri tek elden yaptırmak istiyor siteyi başka birine ver editörü ayrı tut ohooo ölme eşeğim ölme.
ikna etme derdinde değilim hocam arkadaşın söylediği ile benim söylediğim farklı evet hala aynı düşüncedeyim 5 yıldır illallah ettim yazarlardan ilk defa 1 aydır ingilizce site açtım şuan yazarım ile ilgili bir problemim yok ingilizce sitede hit almak bana göre değerli bunu bildiğinizi düşünüyorum zaten bu işi yapan güzel paralar kazandığı için bu sisteme dahil olmaz bilmeyende arkadaşın dediği gibi bi deniyeyim der benim dediğimi sesli düşünce diye farz edin arkadaşın dediği olsa da para verecek editör tutup yazdırsada para verecek karar kendisinin olmakla beraber tabi en mantıklısı hangisine karar verirse NOT: tekrar edeyim yorumu 5 yıldır gerçekten iyi bir yazar bulamadım

arkadaş umarım hem iyi bir yazar hemde wordpres kullanmasını bilen birini bulur