Bütün ümidim gençliktedir
Az önce bir yönetici arkadaşımı birileri tehdit etti. Sadece forum kurallarını uyguladığı için, onun adını, soyadını ve telefon numarasını, "***********" olarak yayacaklarını söylemişler. Bir başkası az önce sosyal medya hesabımdan bana yazdı. Bir şikayet konusunda onu haksız bulmuşum. O da benim, şikayet ettiği kişiyle birlikte dolandırıcılık yaptığımı ve savcılığa vereceğini söyledi. Şikayet ettiği kişiyle bir kez dahi merhabalaştığım olmamıştır. Eğer olsaydı, zaten onun konusuna müdahale etmezdim. Beni yakından tanıyanlar bilirler.
Bunlar sürekli karşılaştığımız şeyler. Biri ölümle tehdit eder, biri dava etmekle, kimi ağza alınmayacak küfürler eder. Bizim elbette forumdan arkadaşlarımız, dostlarımız var. Ancak söz konusu forum kuralları olduğunda, babamız gelse kayırmayız. Bunu yapacak olanlar da zaten içimizde olamaz. Hep söylüyoruz, bizler taraf tutmayız ama hata yapabiliriz. Bugün hakimlerin aldığı kararlara bile itirazlar oluyor. Ancak sadece forum kurallarını uyguluyoruz ya da "hata yapıyoruz" diye, bu tepkileri de haketmiyoruz. Hepimizin bir ailesi, özel hayatı, çevresi var. Forumdan 5 kuruş ücret almadan, tamamen gönüllü olarak bu işi yürütmeye çalışıyoruz. Her ne kadar bunlara alışkın da olsak, artık yorulmaya başladık. İçimizde genç arkadaşlarımız var ve haliyle olumsuz etkilenebiliyorlar.
Kurallara uymak zor değil. Zaten olabildiğince töleranslı davranıyoruz. Takıldığınız yerde bizlere sorun. Ticaret yaparken ne aldığınızı ve ne sattığınızı iyice inceleyin. Garanti verilmiş mi, ne kadar verilmiş bakın, sorun. İnanın bunlar çok zor şeyler değil. Hepimiz elimizden geldiğince sorulara cevap veriyoruz zaten. Ancak dediğim gibi artık bu işten hem sıkıldık, hem yorulduk. Bundan sonra bu tür kişileri tespit ettiğimizde, yasal yollara başvuru yapacağımızı buradan duyurmak istedim.
Bizler sadece haklının yanındayız, unutmayın.