16 Kasım 23: 16. Gün
Türkçe YouTube
6 short paylaştım toplamda. Shortlar kendi başına özgün içerik aslında. Edit değil yani.
Toplamda 31,500 kez izlenmiş. 55 abone var. En yürüyen short 20,000 izlenmiş. Genel izleyici tutma oranı, gösterim- görüntüleme oranı iyi. Ama algoritma önünü açmadı daha. 6 shorttan 1 tanesinin yürüme potansiyeli var aslında. 1 ay boyunca dolgu olsun diye ürettiğim içerikleri atacağım.
Türkçe tiktok
5 paylaşım yaptım.
1 video 400,000e yaklaştı 3 günde. 300 abone 3500 beğeni kazandırdı. diğer 4ü o videoyu izledikten sonra sayfaya girenler tarafından izleniyor. 450 civarında kaldı 3ü. 1 tanesi de 8100 izlenmiş. O video yürürken algoritma diğer videoları göstermiyor ya da insanlar diğer içerikleri beğenmiyor. Bilmiyorum.
Bu projeye forumdan 2000 takipçili bir Twitter Hesabı aldım. Video atıp reaksiyonları izliyorum. İşlevli olursa 50,000 takipçili bir hesap alabilirim. 1 hafta kadar izleyeceğim.
Global Vlog: 8. Gün
Video: 6
Shorts: 15
Video izlemeleri 600 - short izlemeleri 10.000 civarında.
Dün gece paylaştığım 9 dklık video 10 saatte 150 izlemeyi geçmiş. İzleyici profilinin neredeyse hepsi farklı ülkelerden. Bu iyiye işaret.
Bir önceki paylaşımda son Shortlarımın izlenmediğini söylemiştim. Uyandığımda onlar da biraz yürümüştü. En azından 1000+ izletmiş. Hayli niş bir alanda olduğum için burada mucizeler beklemiyorum zaten. 3 gün boyunca 8-10 izlemede beklemeleri canımı sıkmıştı. Algoritmanın kanalı sınıflamasını beklemiş sanırım.