Merhaba arkadaşlar. Konuyu nereye açacağımı bulamadım, böyle bir destek talebi varmı yokmu onuda bulamadım. Aramızda bu işlerden anlayan biri vardır diye bu konuda bu konuyu açtım. Belki başkalarıda bu durumda ne yapacağını bilir diye bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Resimde gördüğünüz ürünü aldım bunu bir magaza için ideal gördüm. 6 adet 30 Watt ile beraber. Ancak bağlantı konusunda yardım edecek vardır diye düşünüyorum. Stabil olarak resimde işaretlediğim haparlör giriş yerlerin tam olarak ne özellik oldugunu öğrenmek istiyorum. Com ve CH1 -2, 3 hoparlör girişleri buradan sesi alıp 3 gölmeli olduğu için sesi kontrol edebiliyorum. Yani şu anki bağlantılar, sarı ile işaretlediğim yerde sorun yok. Yalnız sormak istediğim en önemli şey mavi ile işaretlediğim yer. işte burasını çözemedim. burayada bağlantı olması gerekiyormu? Yani sesi daha iyi alabilmemiz için bir seçenekmi? Bu konuda lütfen açıklayıcı bilgilendirin beni. Şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim. Allah razı olsun. ÜRÜN Özellikleri
300 Watt / Hat trafolu 100V 3 Çıkış
3 Bölgeli Anfi ( Her Çıkış Hat Trafolu )
Ekstra 4-16 ohm Çıkış
Mp3 ve Bluetooth
3 Bölgeli
Usb ve Sd Kart Okuyucu
2 mikrofon girişi
Treble ve Bass Kontrolü