8 ayrı projeye yatırımcı oldum. Bunlar arasında 18 bin lira ile basladigimix da var 450 bin tl ödedigim de. Benim tek kriterim herhsngi bir ürün satış sitesi olmayacak, adsense olmayacak. Bunlari ben kendim de yapiyorum zaten. Dahası düşük de olsa gelir elde etmeye baslamis projeler olacak. Ornek vermek gerekirse trendyol da bebim de magazam var ki hatfalik 90 200 rmarası kargo cikiyoruz. Adam bana xxx urun satiyorum trendyol ds dedi. Aylık ciroyu gosterdi. Ben aylık 200 adet xx fiyata alip satiyorum dedi. Ama bana 300 bin verirseniz benim alişim %40 asagi düşüyor ve 200 degil 2000 adet alip 1 ayda eritebilirim dedi. Değerlendirdim. Evet ürün dahs ucuz alinirsa rekabeti de az oldugu icin cok daha fazla satılırdı. Destekledik. Ortak olduk. Ikimiz de kazanıyoruz.
Bu arada;
Adım gibi eminim
Bana guvenin
Bu işi iyi biliyorum,
Garanti veriyorum... vs cumleler ile guven saglanmaz. 300 ver, 6 ay sonra 600 al cumlesi lafla olmaz. Noterde sozlesme imzalanir. Taahhutname imzalanir. Ben de olası bir kötü durumda teminatı icraya verebilmeliyim. Batacaksak bersber batarız diyecek degilim.