Belli başlı parametreleri vermeden alacağınız fikirlerin tamamı havada kalacaktır.
Kar oranı
Tedarik sürdürülebilirliği
Rekabet durumu
Doyum noktası
Yasal zemini
Günlük harcanan zaman vs
.
belli başlı parametreleri paylaşırsanız daha isabetli öneri veya rakam alabilirsiniz.
Öncelikle özür dilerim,bazı nedenlerden dolayı foruma girip yazamadım.
Öncelikle arkadaşımın cevabını ileteyim.
Kar oranı.
( 300₺ de 30-45₺ Arasında olmaktadır. Tabii ki değişkenlik gösteriyor ürün ve satış potansiyeline göre. Min. 30₺)
Tedarik sürdürülebilirliği.
(Tedarik her zaman bulunmaktadır. Zaten tedariği siz yapmayacaksınız. İsterseniz yapabilirsiniz o da var. ancak A DAN Z ye anlatacağım için bileceksiniz.
Rekabet durumu.
(Rekabet fazlasıyla var. Ancak ben zaten müşterilerimizi size ileteceğim. Bu yüzden rekabetten fazla zorluk çekmeyeceksiniz.
Doyum noktası
( bunu benim değil sizin belirlemeniz daha mümkün. Sizin doyum noktanız ne ise ona göre plan yapabilirsiniz.
Yasal zemini
( Tamamen yasaldır. Yasal olmayan bir durum söz konusu değil. Ben şirket üzerinden yaptım tüm satışlarımı. E-pin de %0 KDV oranı mevcut
Günlük harcanan zaman vs
.
( Sizin günlük harcamanız gereken zaman sadece para ve müşteri kontrolu. Eğer sadece bayi ile çalışacaksanız. Çalışmayacaksanız tabii ki her iş gibi 5-6 saatinizi ayırmanız gerekecektir. Adsense gelirli bir site değil çünkü.
Farklı sorularınız var ise onlarıda cevaplamak isterim.