AsiLTurK025 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belli başlı parametreleri vermeden alacağınız fikirlerin tamamı havada kalacaktır.
Kar oranı
Tedarik sürdürülebilirliği
Rekabet durumu
Doyum noktası
Yasal zemini
Günlük harcanan zaman vs….
belli başlı parametreleri paylaşırsanız daha isabetli öneri veya rakam alabilirsiniz.

Öncelikle özür dilerim,bazı nedenlerden dolayı foruma girip yazamadım.

Öncelikle arkadaşımın cevabını ileteyim.

Kar oranı. ( 300₺ de 30-45₺ Arasında olmaktadır. Tabii ki değişkenlik gösteriyor ürün ve satış potansiyeline göre. Min. 30₺)
Tedarik sürdürülebilirliği. (Tedarik her zaman bulunmaktadır. Zaten tedariği siz yapmayacaksınız. İsterseniz yapabilirsiniz o da var. ancak A DAN Z ye anlatacağım için bileceksiniz.
Rekabet durumu. (Rekabet fazlasıyla var. Ancak ben zaten müşterilerimizi size ileteceğim. Bu yüzden rekabetten fazla zorluk çekmeyeceksiniz.
Doyum noktası ( bunu benim değil sizin belirlemeniz daha mümkün. Sizin doyum noktanız ne ise ona göre plan yapabilirsiniz.
Yasal zemini ( Tamamen yasaldır. Yasal olmayan bir durum söz konusu değil. Ben şirket üzerinden yaptım tüm satışlarımı. E-pin de %0 KDV oranı mevcut
Günlük harcanan zaman vs…. ( Sizin günlük harcamanız gereken zaman sadece para ve müşteri kontrolu. Eğer sadece bayi ile çalışacaksanız. Çalışmayacaksanız tabii ki her iş gibi 5-6 saatinizi ayırmanız gerekecektir. Adsense gelirli bir site değil çünkü.

Farklı sorularınız var ise onlarıda cevaplamak isterim.