Merhabalar,
İsteklerinizi %100 karşılayan bir tek stripe hocam. Anlam veremediğim ilk defa bu şekilde bir geri bildirim okuyor olmam şuan beni de tereddüt ettirdi..
Paypal gibi öylece bir sebep sunmadan hesap bakiye bloke etmesi kötü bir durum. Şirketi bilgilerinizi eklediğinizde evraklarınızı ilettiğinizde sorunun çözümlenmesi gerekiyordu. Acaba amerika şirketiniz için gerekli tüm evraklara sahip değil misiniz? Belki de bir itin numarası almanız tüm sorunlarınıza çözüm olacaktır.
Şuana kadar ben 1500 dolar a yakın bir ücret aldım sıkıntı yaşamadım yaşamayacağımı söylüyorlar hayırlısı valla )
Daha sistematik bir yol izleyebilir shopify altyapısı kullanman paranı ilk mercury (amerika bankası) banka gönderip sonra kendi hesabına (wise kurumsal) çekmen daha sağlıklı bir yol izlemen sorunlarına çözüm olabilir.
Daha farklı bir çözüm önerim ise shopify altyapısına ait shop pay kullanmayı deneyebilirsin. Ben kullanamıyorum shop pay için amerika vatandaşı olma şartı mevcut ama itin ile mail yoluyla çözülebilecek bir durum olabilir.