Brave kullanabilirsiniz, katı ayarları seçip profil oluştulması ve izleyicilerin takibi engellenebiliyor. Her yenilemede profil sıfırlanıyor.
Evet Brave kullandım daha önce fakat buradaki husus Google'a kendimizi organik bir kullanıcı olarak tanıtabilmek. Çok afaki örnek veriyorum. SEO'da sıralama sonuçlarındaki tıklamaların ve geçişlerin önemi büyük. Düşük hacimli, düşük rekabetli kelimelerde ciddi SEO çalışması yapmadan, sadece bu organikliği Google'a hissettirerek üst sıralara çıkılabilir. Daha önceki yıllarda hizmet verdiğim şirketin Türkiye çapı ağı geniş olduğu için, farklı bilgisayarlara bağlanıp organik aramalar yaparak düşük hacimli kelimelerde direkt sıralamaya çıkabiliyordum. Ama o şirketten ayrılınca artık kendime yeni bir sistem bulmam gerektiğini düşünerek araştırmaya başladım. Çok afaki denemeler yaptım ama net bir çözüm bulabilmiş değilim.
hocam bıraz zorlarsa mac adresı veya statık ıp adreslerınızı degıstırmenız yeterlı ve her acılısta portable degıstırmenız gerekıcek
Mac adresi ve statik ip yeterli olmayacaktır hocam çünkü gmail çerezine kadar her veriyi alıyor Google maalesef .