Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonu şarj ederken bakmanız gereken 2 konu var. Bunlardan ilki Watt. Watt, telefonunuzun ne kadar hızlı şarj olabileceğini belirler. Telefonunuzun sınırları içerisinde şarj olmasını sağlar. Yüksek Wattlı cihazla şarj ettiğinizde, telefonunuz yine şarj olmaya devam eder ancak kendi sınırları içerisinde şarj olur. Diğer bakmanız gereken şeyse, amper. Amper, telefonunuzun kaldırabileceğinden yüksek olduğunda, işte o zaman sıkıntıya girersiniz. Bunu yapmamak adına, her iki cihazın da değerlerine bakmadan hareket etmemelisiniz.
Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonunuz 33W destekliyor. Amper olarak neye sahip olduğu açıklanmamış. Ancak, 33W hıza, 5000 mah batarya düşünürsek, 5.8 ampere kadar destekler diye düşünüyorum. İşin uzmanı biri yorum yaparsa daha iyi olur.
Kyrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşılaşmazsınız
Son bir soru

Bu her telefon için geçerli midir? Yani typ-c girişi olupta daha düşük şarj ve batarya kapasitesine sahip olan telefonu, bu laptop şarjı ile şarj edince yinede problem çıkartmaz mı yani.
Aslında kısmi olarak anlatmışsınız ama ben tam garanti olsun istediğim için bilgi edinmek istiyorum. Teşekkürler.