Epin için woocommerce daha doğrusu eticaret için woocommerce pek mantıklı değil bana göre. Woocommerce ile yapılan siteler wordpress olduğunu direk belli ediyor ve hiçte şık durmuyorlar bence.
Ayrıca epin için woocommerce kullanırsanız o siteden hiçbir şey olmayacağını açıkça söyleyebilirim size, uzun zaman önce kullandım yetmiyor woocomerce epin sektörüne.
değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hocam cidden minnettarım aradığım tarzda bir yorum çünkü bu işi hem sizde yapıyor sunuz epin sektör ü olarak gerçekten yaziliminiz da güzel bu arada
Woocommerce'de eklenti olsun tema olsun sınırsız seçeneğiniz olabilir; ancak fazla hit beklentiniz varsa sizi zora sokabilir. Zira Woocommerce sunucuyu fazla yoruyor. Karar sizin...
değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hocam cidden minnettarım aradığım tarzda bir yorum şöyle soylim hocam açıkçası wordpress de ben hack saldırılarından korkuyorum ayrıca yani ben bu işe öyle pasif gelir kaynağı olarak bakmıyorum ilk ay hedfim zaten en az 1 k lik potansiyel müşteri malum günümüzde yaklaşık 100 de 1 i falan ancak potansiyel müşteri
WooCommerce. Aşırı büyük bir topluluğu var. Sürekli güncelleniyor. Sürekli yenilikler ekleniyor. Sayısız tema ve eklenti var. Fiyatlar uygun. Geliştiricisi çok. Performanslı. Binlerce ürün yüklenebilecek kapasitede. Esnek. SEO su mükemmel.
performans için eleştiren arkadaşlara da açıklama yapayım. Aylık 50 tl lik paylaşımlı hostinglerde performans beklemeyin. Ne kadar bütçe o kadar performans.
değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hocam cidden minnettarım aradığım tarzda bir yorum ayriyetten hocam üstteki mesaj da belirttim ama şöyle soylim ben SEO ile pek fazla ugrasmayacam open cart bariz bir şekilde zaten SEO da geri de bunu biliyorum reklam yolu ile direk müşteri ile iletişime geçeceğim için benim için ilk etapta SEO kısmı fazla önemli değil bir diğer konu da 50 TL lik sunucu meselesi o dediğiniz çok doğru eğer SEO da iyi bir beklenti bekleyen var ise temiz ip li özel sunucu kullanmalı aklı başında bir insan olarak ta zaten paylaşımlı sunucuda barındırma yapmayacağım.
kararımı ben opencart dan tarafta kullanacağım vakit ayırdığınız ve birbirinden faydalı bilgiler için hepinize teşekkür ederim