Ben ender 5s1 aldım mayıs ayında. İşin ticaret tarafında yokum ama hem hızlı hem de problem yaşatmıyor. Görseldeki şeylerden herkes gibi ben de bastım. Onun dışında dişliler, süpürge parçaları, tornam için ek parçalar... uzay mekiğinden star wars figürlerine kadar. Sandıklar, kadife kaplama (flocking) silah kutuları... eğlenceli iş. 3d tasarım tarafı bana çok kolay geldi, fotoğraftan tasarımlar bile yaptım. Makina parçaları şu bu...
Bunları neden yazıyorum.... pprinter seçiminde referqns noktan olsun diye. Çok renkli filament kullanımına gelşnce... evet o zaman ya bambu serisi yada filament değiştiren besleme ünitelerinden seçeceksin. Bendeki yazıcı da basıyor ama biraz uğraştırıyor. Ama sonuç pırıl pırıl, ona diyecek yok.
Ben her zaman düşük modelde başlayıp, iş planım yürüyormu bakıp oma göre devaö etme taraflısıyımdır. Sana da tavsiye ederim. Bambu hem daha pahalı hem de arızaya ssenşn müdahalen zor.zaten birden fazla yazıcıya ihtiyacın okduğunu düşünürsek kontrollü ve tek sefeede çuvalla para vermeden başlamak sanki daha iyi...
Diyeceklerim bunlar. Bol başarılar dillerim sana.