hocam istediğinizi vermeyince daha farklı soru ile değişin, anlamıyor yapay zeka gerçekten çok gerizekalı, 1800 kelime makale ver diyorum, 300 kelime veriyor, eee diyorum bu ne 300 bu diyorum, özür dilerim daha genişini tekrar yazayım diyor bu sefer 280 kelime yazıyor, emin olun sistem geri zekalı, özetle bizim yapay zekayı eğitmemiz gerekiyor, mesela ben kısa yazıyor diye, o zaman diyorum .... ülkesinin bana eğitim durumunu anlat bakalım diyorum oradan bir +150 kelime bulup ekliyor, hımmm diyorum peki .... da bu yazıya sence dahil edilebilir mi diyorum, evet diye bu dahil edilir hatta çok güzel olur diyor, yani gerçekten şaka gibi ama önce o 3 yaşında sonra büyüyecek gibi düşünerek sohbete devam, direk öyle ..... promt'u ile şahane işler görürsün diye bir şey asla olamaz, çok sabit bir konu olsa belki 2-3 promt fikri elbette veren olur ama çok otomatiğe bağlamayın bence chatgpt'yi kiiii her seferinde farklı makaleler almayı çlaışın.
özellikle şu tarz yaklaşın mesela ..... konusu ile ilgili bana 5-6 tane başlık verirmisin deyin, gidiyor 10 tane başlık yazıyor genelde, ondan seçin başlıklardan birini, o zaman bana verdiğin .... olan başlıkla ilgili uzun seo uyumlu özgün bir makale yazarmısın deyin hemen yazıyor, bu size kısa gelirse, hani bir sürü başlık verdi ya, peki o zaman ..... olan başlıklada ilgili bir makale yazarmısın deyin ve makaleleri birleştirin..... gibi gibi gibi
iyi forumlar