GuyFawkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 .net gibi bi platformda 11 yıllık üyenin "akbil param kaldı" demesi bence kişisel yetersizliğinden ibarettir. Bunu hakaret yada saygısızlık olarak almayın lütfen, yaşlarımız aynı. yapıcı bi eleştiri olarak alın. Aynı anda 3 iş yapıyorum, 4. iş olarak r10.nette firma rehber kaydı yapıyordum düne kadar. Bu ülkede maalesef bunu yapmak gerekiyor. Hayatsızca.

Lütfen forumu iyi gez hocam,

Hiç bi iş bilmiyorsanız, c/p işleri,
data oluşturup seo ile alakalı seo paketleri,
forum tanıtımı

Aklıma gelmeyen az yetenek isteyen bi çok iş yapabilirsiniz. Seo yapan arkadaşlar yanlış anlamasın. manuel eklemelerden bahsediyorum. Belli bir müşteri ve kaliteli referanslı konu elde ettikten sonra aradığınız işlerin 2 katını bu saydığım basit görünen işlerden bile kazanabilirsiniz. Tecrübe ile sabit.

Çabalamayı bırakma, pes etme. 25 yaşıma kadar hayatım aynı şekilde ilerledi. Nasibinin nereden çıkacağını bilemezsin, hiç beklemediğin bi çabandan alakasızca çıkıverir.

11 yıldır üyesiniz, 11 sene önce adsense uyumlu bir web sitesi yapıp günde 1 makale yazmış olsaydınız bile şuan iyi bir para kazanıyor olurdunuz tahminimce.

Sorununuz çözümü yanlış yerde aramak, ve tahminimce sürekli farklı fikirlere kapılıp daldan dala gezmek. Umarım herşey gönlünce olur, yıllar önce yaşadığım sıkıntıları gördüğüm için uzun uzun yazdım. Ben hala savaşmaya devam ediyorum, tek başıma. Sende pes etme.
Sağ ol hocam