Saygı ve sevgi değer hocalarım kesinlikle beni yanlış anlamayiniz sene 2021 Arcelik fabrikası daha whirpool iken çalışmaya başladım 350 adet sözleşmeli olarak 3 ay ve üzeri çalışmaya başladık işin rahatlığı ve basitliği genç kardeşlerimizi üzmüş piyasadan asgari ücretten gayet hyi para alıyorduk 237 kişi işi bıraktı sebep?
İşi begenmemisler parası az gelmiş iş zorlarına gitmiş vardiya 3 vardiya olduğu icin yapamamışlar sene 2022 arcelik girdi yeni disiplin sistemi geldi ve ben yine sözleşmeli girdim 450 kişinin 180'i işi birakti kalanlar ise 23 ile 40 yaş arası idi bunlarda aynı sebepten ve ozaman para piyasada asgari ücret 4-5 iken bize verilen maaş 9 binlira idi ev kirası 3.5 alabilecek para çıkıyor 6 ayda bir TURKMETAL sendikasi sayesinde enflasyon zammı alıyorduk- halada alıyoruz bu arada TURKMETAL SENDIKASINA SELAM OLSUN sene 2023 maaş 17 bin ki bu sene sonuna kadar yükseliş olucak min. 23 24 bin 650 kişi girdik 290' ı kendisi bıraktı kalan kişilerden 60' kadroya alında halada cagirilanlar var şimdi gelelim işin özüne

Bizim gençlere altın kazandıran işte versen çalışmaya afedersiniz g*t leri yok yani burada wfganlarmis Suriyelilermis iranlilarmia onların bunların bize iş bırakmıyor muhabbeti açmayın bizim gençlerin çalışma isteği olmadığı sürece sap sap kalırlar ortada (bende dahil ) asgari ücretten daha fazla para verilen yerden çıkanlar oluyor iş beğenmiyorsan diye varmi böyle birsey sen erkeksin senin taşı sıktınmı suyunu çıkarman lazım.