refalert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, koltuk kanepe tamir ve kumaş değişimi yapmaktayım. Yani kısaca döşemeciyim.
1 aydır hiç iş yapamadım dükkani açalı 5 ay oluyor.
Google ads reklam çıkıyorum,Instagram hesabım var.
Sizce müşteri çekmek için ne yapmalıyım?
Askerde kardeşim var, ona para gönderiyorum fakat bu ay hiç para gönderemedim,kafayı yemek üzereyim.
Açık hava reklamcısı olarak size tavsiyem öncelikle reklamcınızı değiştirin. İlgi çekici tasarımlar gerekli en başta. Sizin sektörünüz için dijital reklam çok etkili olmayacaktır çünkü orta yaş ve üzeri için hitap ediyorsunuz daha fazla o nesil için şu an dijital olarak facebook var değerlendirilebilir fakat çok daha etkilisi %100 el ilanı dönüşü toplamaktır. Burda bir müşterime yapmıştık A mahallesinin 1'e 1 detaylı el ilanı dağıtımını yapıp 3-4 gün dönüş telefonlarını bekledik. Daha sonra B mahallesine geçtik. Bu şekilde ilerlerken zaten işler bitmeye başlayınca amcasının oğlu, teyzesi, komşusu derken kulaktan reklam oluşmaya başlamıştı. Şimdi yetişemediğini eleman bulamadığından dert yanıyor. Yıl 2023 ve hala kulaktan reklamın etkisini geçen bi reklam stratejisi görmedim.

Birde benim size danışmak istediğim birşey var. Evde kullandığım PC koltuğunu yüzletmek istiyorum döşemeciye gittiğimde neye dikkat etmeliyim? Bunun cevabını kendiniz slogan olarak kullanabilirsiniz o yüzden soruyorum.