mercian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok takma sende dünyada kiz mi kalmamış bulursun yine birilerini kendini üzme
Sağ olun hocam.Psikolojimi topluyorum ve önüme bakıyorum.

blencher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgili hocam hiç bir söz acını hafifletmeyecek acınızı hafifletecek tek şey ise zaman. geçmiş olsun, konya'ya selamlar bosna hersek mahallesinde nice anılarım oldu. mümkünse oralarda biraz zaman geçirip havanızı dağıtın
Çok teşekkürler hocam.Konya'ya gelirseniz bir kahve borcum olsun hocam.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en iyisi bekarlık
Artık öyle hocam.
obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A101 se sıkıntı hep böyle yerlerde ne oluyorsa oluyor
En çok koyanı da o.Evden çıkması bile yasak olan bir varlık ilk iş deneyiminde böyle bir bıçak sokuyor insana

TheSeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O ağrı hissini vs. bende yaşamıştım hocam uzak mesafe olduğu için.Durup dururken kalbim bir anda hızlı atmaya başlıyordu o zaman beni düşündüğünü vs. anlıyordum,hızlanmasından sonra ben birşey yapmadan mesaj vs. atıyordu. Neyse yanına gittim 10 saat yol sırf 3 saat konuşabilmek için boş boş ergen gibi engel attı kaldırdı,beni bekletti zaten 3 saat konuşabileceğiz alt tarafı erken gelsen ne olacak? Gittik takıldık dönüş yolunda bile eşlik etmedi sonra kendisini iyi tanıdığım için main hesabıma engel atsa bile yan hesabımdan onu takip ediyordum baktım başka çocuk ile dudak dudağa öpüşürken foto paylaşmış o anda kafamda bitirdim 7 ay oldu konuşmuyorum Geçen Whatsapp'tan engelimi kaldırmış yazıyım diye herhalde eski ben olsaydım yazardım ama şimdi umrumda değil. İlk ay zorlandım evet ama sonradan unuttum bile. Kafam dağılsın diye İlker Fırat'ın yayınlarını izliyordum belki sanada iyi gelir.

https://www.youtube.com/watch?v=4XQA75tEIhY
Çok teşekkürler hocam bende izleyeceğim.