Tv yayıncılığı hakkında manipülasyon ve algı yönetimi ile ilgili sayısız örnek verilebilir. Sayısız şey söylenebilir.
Ancak burada ele aldığınız konuda sizinle aynı fikri taşımıyorum. daha doğrusu, verdiğiniz örnek, açtığınız konu ile ilgili değil.
Öncelikle bu praogramın yayınlandığı kanal malum beyaz tv. Beyaz tvnin de ne olduğunu bilmeyen yok.
Sunucu kadın ile konuk hoca da düzenli program yapan bir ikili. Bu örneği pr rating vb şeylerle ilişkilendirebiliriz. Ancak profesyonel algı yönetimi ve manipülasyon örneği olamaz kanısındayım.

***
Evlilik programlarından evrimleşip bugünkü haline gelen esra erol - seda sayan - zahide yetiş - nursel ergin vb sunucların programlarının ise %1000 manipülasyon olduğunu düşünüyorum. Çünkü bunlar dünyada kutsal olan EVLİLİK ve entemel ihtiyaç maddesi olan YEMEK kulvarından çıkıp; en başından beri dedikodu, fitne, çemkirme, hasetlik dolu yayınlar ile toplumu bir kat daha zehirleme ve zombileştirme faaliyeti yapıyorlar.
Program sunucusu olarak kendileri para için şöhret için yapıyor. Yapım şirketleri ise her şeyden önce toplum mühendisliği amacını taşıyor.


Neredeyse birbirinin aynı rezillikte aynı iğrençlikte bu programların sadece rating veya izlenme için bu kadar iğrenç yapılması düşünülemez.