Selam dostlar,
8 yıl önce henüz bir lise öğrencisiyken 68 bin aboneye ulaşan Clash Royale videoları çektiğim tamamen organik olduğu ve o yıllarda mobil oyun kategorisinde hem izlenme hem de abone olarak en büyük kanallardan biri olmasıyla da çok güzel kazanıyordum ama o kanalımı çocuk aklımla bırakmıştım.
Daha sonrasında yine birkaç kez oyun kanalı denemelerim oldu ama artık büyümüş olmanın da etkisiyle keyif almadığım için bıraktım.
Şu an aktif olarak mesleğim Art Director'lük irili ufaklı birçok markaya güzel bir ajansta hizmet veriyorum.
Uzun zamandır planladığım aklımda olan konsept ve kanalımı oluşturdum.
İlk video aslında tam olarak içerikle ilgili bir şey ifade etmese de kafayı anlamak adına bir skeç ile giriş yapmak istedim. Yorum fikir ve eleştirilerinize açığım.
VİDEO LİNKİ
Kanal konsepti şöyle, Hayatın içinden, internet tarihinden, oyunlardan ilginç ve komik olan şeyleri anlatarak, ilginç teorileri deneyerek ya da tamamen deneysel takılarak eğlence içeriği ürettiğim bir konsepte sahip olacak.
Daha net canlanması için yayınlanmaya hazır olan diğer videomda şarkıların neden aklımıza takıldığını alakasız yerlerde neden mırıldandığımızı merak ettim v
e bilimsel olarak kulak kurdu olarak tanımlanan bu tezi kendi şarkımı yaparak denedim.
Ama tabii ki işin bilimsel kısmıyla bir işimiz yok

işi eleştiri ve yorumlarımla çeşitli mizahi öğelerle eğlenceli kılmaya çalıştığım keyifli bir deneyim videosu olacağını düşünüyorum.
Genel olarak yorumlarınızı merak ediyorum. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
-İyi forumlar.