Evet doğru söylüyorsunuz, kimlik bilgisi ister. Sizin gibi kimlik fotosu istemez. Seri no kapalı da olsa göndermek istemiyorum kardeşim göndermek zorunda mıyım oltanıza düştüm diye kurtulamayacak mıyım? Ek olarak 7 aydır yurtdışındayım sıkça VDS, domain, host vb. aldım hiçbirinde de böyle bir taleple karşılaşmadım. İade aldığımda oldu ancak tek butona basarak iade ettiler. Bunu yapabileceğinizi siz, ben ve burada ki tüm herkes biliyor milleti kandırmayın. Almadığım hizmeti doğrulama yapmadım diye iade etmeme gibi bir hakkınız yok. Daha fazla yorum yazmayayım ki moderatörler zorlanmasın. Bundan sonra ki kısımda ben cevap vermeyeceğim moderatörler karar verir.
Merhaba,
VDS giriş kayıtlarınız incelendiğinde kurulduktan sonra giriş hiç yapmadığınız ve direkt olarak sistemden askıya alındığı gözükmektedir. Sisteme hiç giriş yapmamanızdan ötürü iadeniz problemsiz sağlanabilir. VDS kısmına giriş sağlansaydı bu konuda işlem yapamazdık. Bu konuda talep iletebilirsiniz. Whatsappdan yazdığınız numaraya ulaşım sağlanamıyor. Lütfen web ticketi kullanın, Whatsapp hattımızı değil.
İyi çalışmalar.