Merhaba,
Online bir alışveriş yapıyorsunuz, ama kim yapıyor? İçerde ne yapıyor? Belki yasadışı işlem, belki sahte ihbar, belki sahte reklamlar. Siz hangi firmadan hizmet alırsanız alın eğer ki firma dikkat ediyorsa doğrulamayı sizden isteyecektir. Bugün 1 TL lik domain dahi alsanız OVH sizden adres ve kimlik doğrulaması ister. Türkiyede büyük bir çok firma yurt dışında yaşadığınıza dair yerleşim belgesi ister. PayTR bu konulara oldukça hakim. 1 aydır çalışmıyoruz, 6 yıldır PayTR ile çalışıyoruz. Web sitemizden destek talebi oluşturmak yerine whatsappdan destek almaya çalışıyorsunuz, açıkça yazıyoruz ki sadece satış öncesi. Bu doğrultuda araştırmalar yapmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer ki sistemde bu konu ile ilgili bir talebiniz olsaydı, kimlik seri numaranız, resminiz kapatılabileceğini öğrenirdiniz. Sadece ad soyad tc görünmesi yeterlidir. PayTR da alım yaptığınız kartı iade yapmadan maalesef göremeyiz. Bu bir doğrulama aracı değildir. Eğer ki biz varsayalım ki doğrulama almadık, x müşterisi üstte belirttiğimiz hususlardan birini yaptı. Direkt olarak ülkemizde maalesef firmaya suçlu gözüyle bakılıyor. Umarız ki ne demeye çalıştığımızı anladınız.
İyi çalışmalar.
Evet doğru söylüyorsunuz,
kimlik bilgisi ister. Sizin gibi
kimlik fotosu istemez. Seri no kapalı da olsa göndermek istemiyorum kardeşim göndermek zorunda mıyım oltanıza düştüm diye kurtulamayacak mıyım? Ek olarak 7 aydır yurtdışındayım sıkça VDS, domain, host vb. aldım hiçbirinde de böyle bir taleple karşılaşmadım. İade aldığımda oldu ancak tek butona basarak iade ettiler. Bunu yapabileceğinizi siz, ben ve burada ki tüm herkes biliyor milleti kandırmayın. Almadığım hizmeti doğrulama yapmadım diye iade etmeme gibi bir hakkınız yok. Daha fazla yorum yazmayayım ki moderatörler zorlanmasın. Bundan sonra ki kısımda ben cevap vermeyeceğim moderatörler karar verir.