Huskar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
SMM panellerin çalışma mantığını bir süredir araştırıyorum fakat cevabını bulamadığım veya netleştiremediğim bazı konular. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bu işin forumdaki duayeni sanırım @Glycon; üstad. https://www.r10.net/sorum-var/290078...ndirir-mi.html buradaki yazısını okudum.

Diğer araştırmalarım neticesinde de şöyle bir mantık kurdum doğru mu bilmiyorum.

1- Ben bir smm panel açıyorum (herhangi birinden script alarak) her panelde api key oluşturma ve servis ekleme alanları var.
2- Kendimden daha iyi gördüğüm bir panele üye oluyorum ve buradan bir api key oluşturup kendi panelime servis olarak ekliyorum. (eğer aldığım panelde standart servisler yok ise veya ekstra bende olmayan bir servisi eklemek istiyorsam)
3- Servisin çalışması için o panelde bakiye yüklemem gerekiyor.
4- Daha sonra kendi sitem(panel) üzerinden aslında başkasının panelini kullanarak hizmet satışı yapıyorum. Yani ben bir aracıyım.

İlk sorum yukarıdaki akışta yanlış olan bir durum var mı?
ikinci sorum bu servislerin asıl sağlayıcısı kim? Bu takipçiler, izlenmeler vs. tek bir elden mi sağlanıyor ? Yerli midir yabancı mıdır kaynağı biliniyor mu?
1.Hocam öncelikle mantığı doğru
2. Ana bayi denilen smm sağlayıcıları var. Hem yerli hem yabancı sağlaycılar var. Bir elden değil birden fazla elden sağlanılıyor

Smm panel açmak isterseniz glycon v1 lisansli scripti mevcut elimde 450 tl size sata bilirim firma içi transfer ve domain transfer fiyata dahil. İlgilenirseniz profilimdeki whatsappdan ulaşa bilirsiniz