Büyü diye bir şey yoktur, kimse boşuna var demesin görmeden bilmeden arkadaş, büyü diye bir şey olsa Netanyahu kaç kere öldürülürdü haberiniz var mı sizin? Hitler'e kaç kere ölüm büyüsü, kara büyü yapılırdı haddi hesabı yok, üstelik büyüden en fazla anladığı iddia edilen Yahudiler tarafından. Tüm Araplar birleşip 1 İsrail askerine büyü yapsın da bir görelim bakalım, hadi durdursunlar İsrail'i büyü ile herkes şahit olsun hepimiz inanalım. Yok arkadaş, o işler öyle anlatıldığı gibi eskilerin masallarına ve mitolojilerine benzemez. Büyü sayesinde olağanüstü bir şey gören var mı? Böyle büyük çapta ama, şansa yer bırakmayacak şekilde mesela durduk yere arka arkaya 8-10 uçak mı düştü? 10 bin kişilik bir ordu birden bire birbirine ateş edip kendi kendini mi imha etti yani ne oldu büyüye inanmanız için, neyi gördünüz de inanıyorsunuz? Gerçi çoğu insanın bir şeylere inanması için görmesi gerekmiyor soru biraz yanlış oldu, işin garip yanı da bu zaten, hiç görmediğiniz bir varlık hiç görmediğiniz bir büyünün olduğunu iddia ediyor, görmediğiniz varlığın var olduğunu söylediği görmediğiniz büyüye inanıyorsunuz. İnanç delil istemez kabul ama olağanüstü iddiaların olağanüstü deliller gerektirdiğini de unutmayın.

Bende zamanında çok fal baktım, kimlere ne fallar baktığımı, neleri bildiğimi tek tek anlatsam büyücü diye kovalarsınız o derece, ünlü bir aşiret reisinin sevgilisi bile özel olarak telefonla arayıp rica etmişliği var ama şimdi şans olduğunu düşünüyorum. Mesela bir keresinde tatil için gittiğim bir ilde ilk defa girdiğim kalabalık bir ortamda ilk defa gördüğüm bir kıza fal bakarken eski sevgilisinin adının Burak mı olduğunu sorduğumda eveeet diyerek 3 adım geriye çekildi korkudan, şimdi düşünüyorum da sadece tesadüf çünkü kahvede öyle bir şey görmedim, aklımdan birden bire o isim geçti ve söyledim. Sadece 1 kere falcıya gittim, onda da ben falcıya fal baktım kadının aklı çıktı, önceden emlakçı mıydınız dedim evet dedi çok fazla tatmin olmadı yine de milyon tane meslek arasından ama Deniz Emlak mıydı adı dediğimde gözleri yerinden çıkıyordu neredeyse, sallama tutturma şeyleri işte inanılacak bir tarafı yok. Bir arkadaşımla 2 yıl sonra buluşmuşken durduk yere sen kahve içsene dedim çocuk kola içecekken, şaşırdı ve bir şey olduğunu anlayıp içti, dün gece 7 parça palamut yemişsin, üzerine 2 şişe de soda içmişsin ne yaptın sen be dedim, sayısına kadar tutmuş, tamamen tesadüf. Böyle şeylere inanmayın, görseniz anlayacağım ama dünyayı felakete sürükleyen insanlar sapasağlam ayakta, onlara büyü işlemiyor mu? Sorsan onların astral bekçileri, koruyucuları, kalkanları falan var derler saçma sapan işler. Uzaylı var mı deseniz evet %99,98 vardır diyeceğim ama bu öyle bir şey değil ki, yine de herkes istediğine inanmakta özgür tabi. Bu forumda büyücüye para kaptıracak kimse yoktur ama onu da söylememiş olmayalım.