Tecrübemi paylaşıyorum. Çoçuk 5 yaşına geldiği için ve 2. Kez pipi ucu iltihaplandığı için sünnet ettirdik. Yani Allahta belamızı verseydi ettirmeseydik bu kadar net söylüyorum. Çocuğun böyle bir travma yaşayacağını bilmiyordum. Bugün 3. Gün. Az önce uykusundan uyandı 20 dk ağladı. Sebebini zar zor öğrendik. Çişi gelmiş ama çişten sonra peçeteyle o son damlayı almayalım diye çişini yapmaya korkuyor. Bunuda bir kere yapmıştım. Ama uyku haliyle söyleyememiş sadece ağlamış. Nasıl toparlayacağınıda bilmiyoruz. Acısı kalmadı ama korkudan ağlayıp duruyor işte
Sizinki tıbbi zorunluluk olmuş hocam.İşini bilen üroloji uzmanları zaten genelde bunun bilgisini verirler.Atıyorum 5 yaşındaki çocukta bu tip bir durum yoksa zaten tavsiye etmezler.
Zamanla toplayacaktır elbette.Olabildiğince az müdahale edip konuşun çişini yap biz karışmıyoruz gibisinden.5 yaşındaki çocuğa bunu anlatabilirsiniz.
Ben size yanlış yaptınız demiyorum sadece tıbbi olarak olağan durumları açıklamak istedim.Sizin tıbbi olarak gerekli olmuştur ve yanlış karar değildir. İçiniz rahat olsun bence