instagram hesabımın maili kapanmıştı erişemiyordum bende yeni mail adresi ekledim ve mail geldi mailiniz değişti diye ve aşağıda ise bunu siz yapmadıysanız hesabı güv bene alın diye renkli bir yazı vardı ,
bir anlık dalgınlıkla tıkladım ve benim için film burda koptu eski ulaşamadığım maile kod gönderip sen olduğunu onayla diyordu fakat maile erişemiyordum elim kolum bağlanmıştı bugün gün boyu bu yaptığım hatanın moral bozukluğu vardı üzerimde :/
sonra ne yapabilirim diye kurcaladım mobilden işte baktım selfie gönderebiliyormuşum video videoyu onaylarsa hesaba tekrar giriş yapabilecektim
3 kere gönderdim ret yedi ben selfie atıyorum 2 dk sonra ret maili geliyor sen olduğunu onaylayamadık diye ben atıyorum o anında reddediyor
bende inat ettim en son ne oalcak selfie videosu çeker çeker gönderirim diye içimden konuşuyorum
3 kere üst üste red gelmişti ben aynı benim son kez lambanın karşısına geçtim bide yakından çektim her yolu deniyorum aklıma nasıl bir açı gelirse :d
işte velhasıkelam en son birde böyle çekip yolladım tık 1 dk sonra mail geldi onaylandı diye şifreyi değiştirip hesaba giriş yaptım az sonra kendime ödül olarak bakkala gazoz almaya gidiyorum :d
RET

ONAY