Yatırım tavsiyesi suçtur " yatırım tavsiyesi değildir ibaresi " koymassan seni belki burda bulamazlar ama seni sevmeyen biri e devletten 2 dakika da şikayet edebilir 😂
Spk'nın Kripto piyasasında böyle bir düzenlemesi yok dostum. Kaldı ki yatırım danışmanı olmadan yatırım tavsiyesi vermem söz konusu bile olamaz. Yatırım tavsiyesi yetkisi bulunan banka ve kurumlar kripto yatırım tavsiyesi de vermiyor ayrıca. Btc düşecek diyip sonuna da ytd demek sana göre de yatırım tavsiyesi anlamı taşıması lazım. Çünkü Spk'ya göre piyasa hakkında olumlu veya olumsuz konuşup sonuna ytd eklemek bile yatırım tavsiyesi olarak sayılıyor. Sonuna ytd yazınca kurtulmuyorsun yani

Kaldı ki ocak ayında bile btc nin 24-25k dan düzeltme yapacağını yazmışım. Yeni bir dip beklemediğimi de söylemişim. O zamanlarda 30-40k lar geleceğini yazmışım. Minumum beklentim 30k gelmiş. Özetle canı sıkılan varsa beni şikayet edebilir. Profilimde adım soyadım açık şekilde yazıyor.
Boğa 2023 de başlayıp, 2024 e kadar devam edecektir. Btc de 24-25k dan güzel bir düzeltme bekliyorum. Ne kadar tanıdığım varsa 16-17k lardan btc aldırdım. Btc bu yıl 30-40k seviyesini geçmeyecektir. Sürekli düşüp kalkacaktır evet ama Bullfrag ve Falling Wedge formasyonları tıkır tıkır çalışıyor. Yeni bir dip hayal bile edemem. Alt coinlerde web3 projelerine odaklanmalısınız. Meta projelerinde istikrar olmuyor.

Beni sevmeyen treni çoktan kaçırmıştır