Maksimum performans kampanyanızda öğe grupları ve öğelerin reklam gücü mükemmel, durumu uygun olduğundan emin olun.
Dönüşüm sayısını artırma teklif stratejisi kullanıyorsanız Öneriler - otomatik uygulama - işinizi büyütün sekmesi altında EBM hedeflerinizi ayarlayın seçeneğini açabilir,
Dönüşüm değerini artırma teklif stratejisi kullanıyorsanız da aynı bölümden ROAS hedeflerinizi ayarlayın seçeneğini açabilirsiniz.
Bu işlem sizin seçmiş olduğunuz hedef kitlenize veya dönüşüm gerçekleştiren ziyaretçilere benzer kitlelerden gelecek olan trafiği artırır
Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. Bunları hemen uygulayacağım. Reklam gücüm "İyi" durumda. İlk başlattığımda inanılmaz şekilde hızlı başladı, ilerledi. Ertesi gün EBM max TBM limiti koydum. O günde iyi gitti, ertesi gün neredeyse az tık alıp yavaşladı ve örneğin bugün için tık alamıyorum. Dönüşümüm güzel kurulmamış, akşam onu kurdum. Dönüşüm alınıyor diyor ama bu sefer yine tık gelmemekte. Hani ilk 2 gün iyi gidip, 3. gün durması neden anlayamadım. Sanıyorum ya dönüşüm güzel kurulmadığı için, ya da üstte yazdıklarınız tetiklemediği için.