Hocam, aslında şöyle düşünüyorum. Şu an için aktif olarak çalışıyorum. Aileme destek için borcu ben üstlendim. Her ay ata altın alıyorum 12K civarında. Kalan parayı da bir şeye kullanmak istiyorum. Köşeye her ay zaten 5K parayı Euro yapıyorum. Ancak yine de bir şeye yatırım amaçlı veya boşa para harcamamak amaçlı bir şeyler yapayım diyorum. Bilemedim.
Git borsadan hisse al coin al bir şey al neden iphone alasın ki çok saçma bana gereksiz para gibi geliyor bence çok bir yatırım amacı da yok tl değer kaybediyor diye artıyor başka bir esprisi yok
örnek büyük coinlerde her ay kenara 5 k atmış olsan 60 bin tl para atmış olurdun bu 60 bin tl para şuanda 100 200 k civarı bir para olmuş olurdu en kötü ihtimalle ne gerek var telefona o 100 200k para ilede gider antin kuntin bir yerde arsa alırsın belli yaşın genç 20 sene sonra değer yapar bir bakmışsın 40 yaşında sana havadan para gelmiş.