Buraya çok şey yazarım ama bu konu hakkında maalesef kelimeler çok az kalıyor yaklaşık 5 senedir oynuyorum bağımlı olduğum dönemler oldu bazen 3 ay bıraktığımı bilirim ama en son yine sarılacak bir dalın olmadığında bu illete sarılıyorsun. Çaresizlik ve hırs bu illetin olayı. Daha 21 yaşımdayım ve bu yaz 60 bin borç kapattım bu hafta yine 150 bin borç edindim. Ama bağımlılık değildi çaresizlikten oldu benimki hala daha her kartımda limit var kredi de veriyorlar ama devam etmedim. Bu iş nefhis terbiyelemekle de olmuyor sigara gibi azaltarak da bitmiyor. Kökten unutmak senden aldıklarına bakmak lazım. Uykunu bitirir insan ilişkilerini bitirir yemeden içmeden kesilirsin geleceğini bitirir daha neler yapar neler… Sağlığın yerinde olduğu sürece borç kapatılır önemli olan bu borca daha da oynayarak borç katıp çıkılmaz duruma sokmamak. Bakın ben üniversite öğrencisiyim ve işe girdim çalışıp minimumlarına aylık ödemelerine yetişeceğim kötünün de kötüsü var gerekirse aç kalacağım ama kapatmak zorundayım daha çok gencim. Çevrende oynayan varsa uzaklaşmak o slotun sesini duyunca görüntüsünü görünce tetiklenmemek lazım. Kumarı bir kere unutunca aklına bile gelmiyor insanın ama çaresizliğe düştüğünde muamma. Kolay para her zaman bir yerden çıkar. Bu hafta kumar oynadıktan sonra hayatımda herşey yerlebir oldu birçok şey oldu en son bugün de kedim iç kanamadan öldü yaptığımız kötülükler bir yerden her daim çıkıyor.
Kolay para kuru paradır yanar gider, yaş para yanmaz çünkü alın teri vardır.