short adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatımda sizin yazılarınız kadar anlamsız ve saçma bir şey okumadım. Konuyla alakası olmayan saçma sapan örnekler, yerinde kullanılmayan kelimeler vb.. Kendinizi bilge mi göstermeye çalışıyorsunuz anlamış değilim...
Ben engelledim. Sizin gibi alıntı yapanlarda rastlıyorum mesajlarına. Çünkü gerçekle bağını kaybetmiş paranoyak mesajlar yazar durur.

Kendi zırva ideolojisini fikrini satmak için hayali düşmanlar ve hayali saldırılar uydurmaları gerekir komplo pazarlayıcılarının. Bütün dünya bizim muhteşem aile sistemimize saldırıyor derler pranoyaklar. Çünkü bu aile sistemimiz 500 senedir ahlakta kültürde bilimde teknolojide bizi zirveye taşıdı. Bizi yakalamak için sistematik olarak mükemmel işleyen aile sistemimize saldırıyorlar. Çünkü bu aile sistemi ile aya gittik, en müreffeh zengin en ahlaklı hiç dol@ndırıcılık hırsızlık olmayan bir toplum yarattık. Bu aile sisteminden çıkan politikacılar hiç yalan söylemedi, hiç yolsuzluk yapmadı, hep vatan için çalıştılar. Bu ülkenin meclisini bombalayan askerler bizim aile sistemimizde değil amstetdam da yetiştiler.

Biz aslında çok ahlaklıydık. 500 sene önce fuzuli selam verdim rüşvet değildir diye almadılar diye şiir yazmadı. Netflix gençleri eçcinsel yapıyor derler çünkü aslında Ahmet Cevdet Paşa maruzat adlı kitabında batılılaşma reformları ile oğlancılığın bitip erkeklerin kadınlara yönelmesini eleştirmemiştir. Biz tanzimatla batılılaştığımız için eşcinselliği şeytanlaştırmadık. Netflix yüzünden divan şairleri erkek sevgililerinin isimlerini vererek şiirler yazdılar.

Saçma bir haber. Her tarihte her toplumda her okulda böyle aşırı ileri giden mevzular olabilir. Gençlik bir gere gitmiyor. Ben de lise yıllarımda burada anlatamayacağım bir çok şeye tanık oldum ve duydum.

Aradaki tek fark 30 sene ya da 300 sene önce yaşananları kaydedecek yayınlayacak bir teknoloji yoktu. Gençliğin bir yere gittiği yok. Sadece eski nesillerden daha bireyci ve haz düşkünü bir yapıya sahipler. Ama tüm gençler her gün grup partileri yapmıyor.

İşin ilginci benim lise yıllarımdan beri her zaman okul önlerinde kavga çıkar bazı öğrenciler bazı öğrencileri bıçaklar. Ama kimse bir grup sэks partisi yapan gençleri kınadığı kadar katil gençleri kavga eden gençleri adam yaralayan gençkeri kınamaz.