Olay tartışmasız suç buraya kadar tamam da, yorumlara bakınca tüylerim ürperiyor. Reşit olan bir insan istediği zaman, istediği yerde, istediği kişiyle birlikte olabilir. Ayrıca insanlar ne giyeceğini size soracak değil. Yok gençlik nereye gidiyormuş, yok yarı çıplak geziyorlarmış, size ne var? İmkan verilse playboy olacak insanlar, maddi imkansızlık veya tipsizlikten yapamayınca, böyle oluyor. 👍🏻
Her şeyin bir yeri ve zamanı var.
Geçenlerde durakta bir kızla erkek öpüştü ve bir kadın tepki gösterdi. Öyle saçma sapan yorumlar atıldı ki inanamadım. Yok bunu hiç öpen olmamış, bunu kimse sevmemiş, dudaktan öptüyse ne olmuş, yallah arabistana falan. Senelerce aynı klişeden çıkamadılar.
Bu tarz şeyler meşrulaştıkça çok daha ilerisine gidiliyor.
Geçen arkadaşım beni aradı. Belediye önünde bir oğlan kızı kucağına alıp hem öpüşüyor hem de mıncık mıncık her yerini okşuyormuş. Müdahale edeceğim ama korkuyorum dedi. Düşünün bu olay Kayseri de herkesin gözünün önünde oluyor.
Müdahale etsen erkeklerin çıtı çıkmıyor ama kızlar ana avrat sövüyor.
Bu tarz kişiler küçük çocuklara da kötü örnek oluşturuyor. Asıl onlar için tehlikeli zaten.
Sahil kesimlerinde ellerinde bira şişeleri öpüşen 13-14 yaşında gençler türedi.
Kuytu köşe yerlere gitmeye korkar oldu insanlar, acaba millet birbirini mi yiyor diye.
Kıyafet konusunda da bazen midem bulanıyor, kusasım geliyor. Estetik desen o da değil. Ben bu iğrenç görüntüyü görmek zorunda mıyım?
Olmaya olmaya bir kadın neden tayt giyer? Niye vücut hatlarını en ince detayına kadar teşhir eder?
Bazısı o kadar abartıyor ki, bir ara önümde yürüyen bir kadın kotu o kadar sıkmış ki yemin ediyorum sağ ayağını zor atıyordu. Neden ya neden?

Şunu diyen çıkabilir, sende milletin orasına burasına mı bakıyorsun?
Yiyecek gibi bakmıyorum ama ne yapayım? Kafama kese kağıdımı geçireyim? Bir iki tane değil ki, kafanı eğip yürümen gerekiyor.
Bunlar böyle her yerleri açık geziyor ama sende hafif pantolon kabarsa kıyamet kopuyor. Tacizci damgası yiyorsun. Sende kırk takla atıyorsun ki aman bir yerim belli olmasın diye.