serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öz kardeşim yazmış sanki Uzun bir yazı olacak sıkı tutun. Ama kendinden bir şeyler bulacağına söz veriyorum

Aynı durumdayım ama benim bakmakla yükümlü bir annem ve ablam var. Aslında biraz bu beni ayakta tutuyor. Sürekli bir düşünce durumu içindeyim bende. Yaşım artık 32 ve yaşım ilerledikçe şunu fark ediyorsun. Yaşamayı.

Nedir bu yaşamak. Aslında bir kabulleniş. Bende senin gibi her naneye atıldım. Açıkçası online sektörde bilmediğim şey kalmadı. Belki senin bu sektör durumu farklıdır ama ben 2009 yılından beri Network marketing'inden Affilate marketing'ine. Dropshipping'den Amazon FBA kadar her dalda oynadım. Şimdi çevreme bakıyorum. Adamlar bir işi tutturmuşlar ve bu yolda başarıya ulaşmışlar. Bunu yapmayı o kadar çok isterdim ki. Hatta bazen arkadaş ortamında şunu derim. Kafamdaki şu online sektörle ilgili her bilgi silinsede yeni baştan sadece bir işe odaklı çalışsam diye.

Bizim şunu yapmayı bilmemiz gerekiyor. Durmayı. Bunu yaparak birazcık kapı dışına çıkıp dışarıdan bir kendimize bakmalıyız. Sağolsun, çevremde tarafından şaşkınlıkla karşılanan biri oldum her zaman. Şundan dolayı. " Ya sen ayda 10k dolar kazanacak adamsın ama bunu yapamıyorsun şaşırıyorum " diye. Muhtemelen sende benim gibi daldan dala atladıysan ailen tarafından olsun arkadaş tarafından olsun her zaman bilgi dolu bir insan olarak görülmüşsündür. Evet, çevremiz tarafından şaşkınlıkla karşılanıyoruz ama galiba biz hiç kendimize dışarıdan bakmıyoruz. Acaba onların söylediği duruma ulaşamamış olmamız mı bize yük geliyor. Gerçekten de onların anlattığı gibi birimiyiz. İşte bu yüzden dışarıdan kendimize bir bakmamız gerekiyor diyorum.

Galiba biz artık mevcut olmayan bir benliğimizi kendimize empoze ettik. Ya gerçekten de bu işlere göre birileri değilsek.

Birilerine bakarak hareket etmemeyi öğrenmeliyiz ki aslında benim bunu bırakalı bir kaç sene oluyor. İnsanlar onu yapıyor bende onu yapmalıyım durumun varsa bunu yapma.

Yapmaktan hoşlandığın ne varsa onu yap. O kafandaki dallanıp budaklanan bilgileri bir kenara bırak. Seni sen yapan şeyi bul. Buraya güzel bir video bırakıyorum. Emin ol seni anlatıyor

Kal sağlıcakla...

https://www.youtube.com/watch?v=7p8oiYLvzkY
Haklısınız hocam. Tek birşeye odaklanmak herzaman daha iyi.