Merhabalar,
Normalde günlük olayları kafasına takan bir insan değilimdir güler geçerim eğlencesine hayatı gülerek yaşamayı severdim taaki bundan 2 sene öncesine kadar... Üniversiteden mezun olduktan sonra kendimi sürekli bir şeyler düşünürken bulunuyorum. Gür olan saçlarım bile yavaş yavaş dökülmeye başladı. Hep bir şeyler üretmek için kafam dolu, her seferinde bir şeyler yapmak istiyorum Allaha çok şükür aç değilim açıkta da değilim ama daha fazlasını yapmak istiyorum. İnsanlar nasıl yapmış araştırıyorum, ne yapmış araştırıyorum ama günün sonunda hiçbir şey bulamıyorum. Sürekli farklı şeyler denediğim için belki en başta en büyük hatayı yapmışımdır. Her şeyi denediğim için bir konu üzerinden hiç uzmanlaşamadım her programdan az-orta derece bilgim var bilmesem bile araştırırken hızlı öğreniyorum ama her seferinde kafam dolu. Önceden oyun oynardım kafam dolunca artık o bile kesmiyor rahatlatmıyor. Bakmakla yükümlü olduğum birisi yok ama ileride olacak rahat bir yaşam istiyorum bunu nasıl atlatabilirim. Sizler de bu şekilde misiniz sürekli düşünüyor musunuz dalıyor musunuz veya bunu daha önce yaşayan ve şunları şunları yaptım bana iyi geldi bir dene dediğiniz bir şey var mıdır? Kurtulmak istiyor muyum bunu da bilmiyorum çalışma bağımlılığı gibi bir şey mi bu çözemiyorum.
İyi Akşamlar