Arkadaşlar Merhaba, 7'den 70'e neredeyse herkesin girdiği ya da girmese bile işittiği kripto borsası gün geçtikçe yayılmakta. Yanlış alımlar ve hatalı işlemler ile ciddi kayıplar söz konusu. Ancak kendi geliştirmiş olduğum program ile BTC/FDUSDparitesinde herhangi bir zararına satış söz konusu olmadan paranız değerlenebilir. Bot kısa bir süreliğine sadece 10 kişiye 750₺. Aklınıza takılacak soruları sizler için aşağıda yanıtladım.

-Bot Hangi Stratejiye Göre Alım Yapıyor ?

Yapmış olduğumuz program SAR değerleri ve Trend Pull Back Stratejisine Göre Alım Yapmakta.

-Bot Neye Göre Alım Satım Yapıyor ?

Programa verdiğimiz oranlar ile günde birden fazla işlem açarak %0.50-%0.99 arası kazanç elde edilmekte.

-Neden Sadece BTC/FDUSD paritesinde

Şuan BTC/FDUSD paritesinde sıfır komisyon kampanyası mevcut. Farklı paritelerde de yapılabilir ancak kar günlük değil 2-3 günlüğe uzamaktadır. İsteğinize göre farklı paritelerde de revize edilebilir.

-Bot Hızlı Mı?

Kuracağımız programın hızını alım fırsatlarından anlamak mümkün. Alım çizgilerine baktığımızda zamanında alım yaptığı ve sorun çıkarmadığı gözlemlenmektedir.

-Bot Güvenli Mi?

Ben dahil birçok kişide mevcut olan botta herhangi bir güven sorunu yoktur. Binance API Key ve SECRET Key değerlerinize göre alım yapmaktadır. API ve SECRET Key alınırken para çekme emrini kapatmanız yeterli olmaktadır. Sadece Spot ve Marjin alım-satımı işaretlemeniz yeterlidir.

-Bot Hangi Dil ile Yazıldı ?

Bot Python 3.10-3.11 ile uyumludur.

BOTU SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

TAKE PROFİT