erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence de. Ama 40 bin lira gozden çıkarıp da gidip acer almak hic mantıklı degil hocsm. Ömürlük olsun diyosunux ama acer alıyorsunuz. Hp alaydın. Isinma felsn o 10 15 yil onceydi. Su an isinan ve bu sorun teskil eden laptop hicbir markada yok. Ben hp veya asus al derdim ki asus bence en mantıklısı. Eski hp pavillion şerlerinde frlan vardı isinma. Su an casper bile isinmaz. İsınsa da sorun olmaz. 40 bin cok fazla ve asus almaliydiniz. Acer icin 15 bin tl üzeri fazlalık.
Hocam kullanıcı yorumlarına bakıp tercihte bulundum. HP yorumları hâlâ pek iyi değil kasa kalitesi, ısınma vs hakkında kötü yorumlar var.
Asus tuf ve rog arasında gidip geldim. Acer nitro yorumlarında tuf ile kıyaslamalar vardı. Soğutmasının ve panelinin daha iyi olduğu söylenmiş. Nitro 16 serisi kötü bir seri mi? Hatta bazı forumlarda nitro 16 stoklarının bittiği bilgisayar almak isteyenlerin beklemesini tavsiye eden çok yoruma denk geldim. Öneri fazlaydı. Asus kaliteli bir marka ama tuf da kronik sorunlardan bahsediliyordu. Işık sızması, ısınma vs.. rog'da numped olmaması büyük eksi benim için. Rog 4060 modeller daha pahalı.

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mac mini sadece kasa olduğu için mecbur ekrana bağlanıyor. Ama Macbook da alsam ekrana bağlardım.
24" altı bana çok küçük kalıyor. Hatta yakında 27" almayı düşünüyorum.
Anladım hocam. Yakın zamanda zor ama uzun vadede ben de büyük ekran düşünüyorum. Bulunduğum durum için daha uygun olur. Şuan zor.

webloggi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Casper hala ısınıyor
Cihaz güzel, 40k'ya başka alternatifler olabilir miydi? Evet muhakkak olurdu.
Hayırlı uğurlu olsun bence harika bir cihaz. Oldukça yüksek performans alacağınız kesin.
Teşekkürler hocam. Kağıt üstünde bu fiyata daha özellikli ürünler var ama kullanıcı deneyimi de önemli. HP, Casper, monster vs çok daha ucuz. Fakat onlara hiç bakmadım bile. Tuf, rog, nitro arasında kalmıştım. Kullanıcı yorumlarına göre buna karar verdim inşallah hata etmemişimdir.

JTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40Klık sipariş verseydim şahsen pazaryeri tercihim amazon yada hepsiburada olurdu aynı zamanda aynı fiyat bandındaysa eğer marka olarak MSI yada ASUS tercih ederdim eğer oyun oynanmayacaksa Macbook da alternatifleriniz arasında.
Tabiki hocam ben de öyle düşünüyorum fakat mecburiyet durumlarında olabiliyor. Peşin fiyatına 12 taksit verseler hemen onlardan alacaktım. Şuan inanılmaz borç altındayım evleniyorum inşallah. Bu masraflara laptopu sıkıştırmama herkes kızıyor ama yıllardır almak istiyordum imkanım yoktu. Halimize şükür.
MSI yorumları beni soğuttu hocam. Soğutma sistemi iyi değil eski kalitesi yok diyorlardı. Bide MSI daha pahalı gibiydi hocam. Belli bir model tavsiyeniz varsa bakabilirim tabi