trendyol ve hepsiburada gibi platformlarda her sattığım üründe çok satanlar listesindeyim güzel para getiriyor ama haksız pay alıyor normalde çok daha fazlasını alabilirim komisyon kargo ücretlerinden dolayı platformlar dışında satış yapmaya karar verdim.

ve bildiklerimi anlatmaya karar verdim reklam nasıl çok ucuza getirilir,nokta atışı satacak hali hazırda ürünleri ücret karşılığında söyleyeceğim mağazanızı inceleyip yaptığınız yanlışları boşa kürek çektiğiniz ürünleri söyleyeceğim

benim bunları öğrenmem senelerimi aldı ve bunları bilen insanların sayısı iki elin parmağını geçmez çok fazla iş adamıyla tanıştıktan sonra söylüyorum bunu.

ücretli bi şekilde yardımcı olucam ve kendi kuracağım siteye harcıycam bu parayı kanıt olarakta açtığım reklamlardan kaç kat harcama getirisi alıyorum göstericem 10 tl lik reklamdan 1000tl civarı ciro oranım mevcut anlattıklarımdan sonra para kazanmama gibi bir ihtimal yok kendi sattığım ürünleride danışmanlık yaptığım kişilere aktarıcam hepsine farklı ürünler olucak şekilde

ulaşmak isteyen whatsapptan yazsın 0534 687 6338