Merhabalar, öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Ufuk, 26 yaşındayım. 2014 yılında sığ suya atlama sonucu omuriliğimin C5 seviyesinden hasar aldım ve boyundan aşağı felçli kaldım. Sadece boynumu ve kollarımın bazı bölgelerini hareket ettirebiliyorum. Ağır Derecede Engelliyim(%97) ve İş Arıyorum. Yardıma İhtiyacım Var.
İş Arayanlar bölümünde
Ağır Derecede Engelliyim ve İş Arıyorum. Yardıma İhtiyacım Var. Konusunu açtım ama ne zamandır düzenli bir iş bulamadım. Hala düzenli çalışabileceğim iş aramaktayım. Sağlığım ve maddi durumum gittikçe kötüleşiyor bir gelir kapısına ihtiyacım var. Özelden ulaşabildiğim tüm fenomenlere, yüksek takipçili hesaplara yazdım hem twitter hem instagram dan ama hiç cevap alamadım. Hatta bir ara videolu tweet atmıştım ama yine bir sonuç çıkmadı sildim..
Ne yapmalıyım?, nasıl iş bulabilirim? bana bu konuda fikir verebilirseniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bana yardım edecek, iş verecek veya aklında herhangi bir sorusu olan kişiler özelden yada WP tan yazabilir. Her türlü belge, rapor ve ve video atabilirim hatta görüntülü görüşebiliriz. Vaktinizi aldıysam kusura bakmayın, Allah herkese sağlık, mutluluk, huzur versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.