benim ailemde dinsizide var katoliğide hatta 3 yıl belçikada yaşadım ama senin gibi saygısız birini görmedim.
Ne demek müslümanların düşünceleri saçma yada müslüman topluluğun.
Asıl bana göre senin bu düşüncen saçma, belli bir kitle belli bir topluluk belli bir inanca inanırlar ve orada havasını nüfus ediyorsan yada yaşadıysan saygı duymalısın. hindistan gezimde ineğe taptıklarını gördüğümde güldüm fakat hindistanlı biri yanıma yaklaştığında onunla birlikte ineğe saygı gösterdim.
Hatta bu bir çok dinde taklidi i-man diye geçer yani karşısındakini incitmeden saygıyla selamlamak, ama sizin gibilerin atalarımız olan (tabi bu sizin iddianız) m*ymun neslinden geldiği konusunda bende inanmaya başladım.
Günaydın. Tartışmaya gerek yok arkadaş bir yandan haklı. Sonuçta sünnet farz değil. Yaptırmak zorunlu değil ama yine Müslümanlıkta farz olmayan başka şeyler gibi farz zannediliyor ve bir toplum baskısı var. Ben dini yönden değil ama sağlık için yaptırdım. Ne kadar evde çocuğun temizliğine dikkat edilsede okula başladı orada takip edemiyorsun. İkinci kez pipi ucu iltihap kapınca yaptırmaya karar verdik